Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

NAD MŁYNEM

Adres obiektu Skoczowska 67, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 16 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Weronika i Lukasz
Dodano: 2013-02-22
Pobyt od: 2013-02-18 do 2013-02-22 IP: xxx.36.224.162
 
 
    

Po kilku dniowym pobycie nasuwa się myśl, że z miłą chęciom powrócimy w to miejsce Mili gospodarze, pokoje bardzo fajne, przyjemne, witające swoją atmosferą, wyglądają jak na zdjęciach. Parking pod domem, pilot do bramy otrzymaliśmy wraz z kluczami. Jeśli ktoś zamierza korzystać z kuchni będzie miał do dyspozycji lodówkę, piec kuchenny z piekarnikiem, czajnik, mikrofalówkę, pełny zestaw talerzy, talerzyków, szklanek, kubków, kieliszki, kufle itp. oczywiście są i sztućce, otwieracze, wino też jest czym otworzyć Po drugiej stronie ulicy jest market EUROSPAR jest tam super pieczywo a nie jakieś dmuchanki. Do centrum ustronia dzieli około 3,5 km co w zimie zajęło nam spacerowym tempem około 40min, autem to już wogóle parę minut. Miejsce godne polecenia, nic dodać nic ująć.


 
 

Joanna z Rodziną
Dodano: 2013-01-26
Pobyt od: 2012-08-06 do 2012-08-12
 
 
    

cudowne miejsce na rodzinny wypoczynek. polecam wszystkim, którzy cenia sobie komfort. wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi :) luksusowe apartamenty, piękna okolica i cudowni Gospodarze :)


 
 

Karina
Dodano: 2013-01-25
Pobyt od: 2012-10-01 do 2012-10-07
 
 
    

Bardzo gorąco polecam!!! Świetne miejsce zarówno na wypad weekendowy jak i dłuższy urlop :)POKOJE NAD MŁYNEM to miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi, latem raj dla maluchów, plac zabaw, piaskownica; zimą raj dla narciarzy. Bardzo dziękujemy za...


 
 

Anna
Dodano: 2013-01-25
Pobyt od: 2012-07-28 do 2012-07-29
 
 
    

Serdecznie polecam. Wspaniała obsługa i wyposażenie, gospodarze z sercem na dłoni, pomocni i uczynni. Jeszcze tu wrócę!!!


 
 

Monika
Dodano: 2013-01-25
Pobyt od: 2013-01-03 do 2013-01-07
 
 
    

Bardzo polecam to miejsce na wypoczynek,czy to zimowy,czy letni.Jest bardzo przytulnie,Gospodarze mili,ceny korzystne.Okolice są przepiękne,stoki do zimowych szaleństw niedaleko :-)


 
 

Monika i Zbyszek
Dodano: 2013-01-25
Pobyt od: 2013-01-02 do 2013-01-06
 
 
    

Dzięki miejscom takim jak POKOJE NAD MŁYNEM weekend spędzony w górach był wypełniony wieloma wrażeniami. Przytulnie, miło, bezpiecznie i romantycznie... Bardzo dziękujemy za wspaniały wypoczynek i z wielką przyjemnością polecamy! Wrócimy z pewnością :)


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie