Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

NAD MŁYNEM

Adres obiektu Skoczowska 67, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 16 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Kwiatek
Dodano: 2015-01-08
Pobyt od: 2014-12-29 do 2015-01-02 IP: xx.20.46.151
 
 
 

Miejsce w sam raz dla osób kochających aktywny wypoczynek. Pokoje bez zarzutu, hydromasaż rewelka. Jest też dostęp do pomieszczenia, gdzie można zostawić bezpiecznie sprzęt narciarski czy rowery. Polecam rodzinom z dziećmi i parom.


 
 

anaroin
Dodano: 2014-12-15
Pobyt od: 2014-12-01 do 2014-12-08 IP: xx.254.145.23
 
 
 

Serdeczni gospodarze gwarantujący miłe przyjęcie. Bliskość górskich atrakcji. Ustroń piękny. Pokoje bez najmniejszego zarzutu. Znacznie taniej niż w hotelach, a komunikacja super. Jeżeli ktoś chce oszczędzić, a jednocześnie dobrze wypocząć to polecam.


 
 

Sebastian
Dodano: 2014-12-10
Pobyt od: 2014-12-01 do 2014-12-10 IP: xx.254.145.71
 
 
 

Po przyjeździe zaproponowano nam ciasto, kawkę, herbatkę. Miła obsługa, zero problemów z głośną muzyką. Pokoje czyste, nikt nikomu nie przeszkadza. Do centrum Ustronia rzut beretem.


 
 

Lucas
Dodano: 2014-12-05
Pobyt od: 2014-11-05 do 2013-12-17 IP: xxx.205.166.153
 
 
    

Kwatery tańsze niż hotele, a w identycznej jakości. Pokoje są niezależne, a zatem ludzie nie przeszkadzają sobie w wypoczynku. Dobre wrażenie robi idealnie wyposażona kuchnia, bliskość gór, miejsce na grilla. Można się zrelaksować na hamaku :) Pokoje raczej dla osób aktywnych i zmotoryzowanych.


 
 

Edyta z rodziną
Dodano: 2014-06-13
Pobyt od: 2014-05-26 do 2014-05-31
 

Spędziliśmy tam fantastyczny tydzień i na pewno wrócimy! POLECAMY!!!


 
 

Weronika i Lukasz
Dodano: 2013-02-22
Pobyt od: 2013-02-18 do 2013-02-22 IP: xxx.36.224.162
 
 
    

Po kilku dniowym pobycie nasuwa się myśl, że z miłą chęciom powrócimy w to miejsce Mili gospodarze, pokoje bardzo fajne, przyjemne, witające swoją atmosferą, wyglądają jak na zdjęciach. Parking pod domem, pilot do bramy otrzymaliśmy wraz z kluczami. Jeśli ktoś zamierza korzystać z kuchni będzie miał do dyspozycji lodówkę, piec kuchenny z piekarnikiem, czajnik, mikrofalówkę, pełny zestaw talerzy, talerzyków, szklanek, kubków, kieliszki, kufle itp. oczywiście są i sztućce, otwieracze, wino też jest czym otworzyć Po drugiej stronie ulicy jest market EUROSPAR jest tam super pieczywo a nie jakieś dmuchanki. Do centrum ustronia dzieli około 3,5 km co w zimie zajęło nam spacerowym tempem około 40min, autem to już wogóle parę minut. Miejsce godne polecenia, nic dodać nic ująć.


 
 

Hubert z rodziną
Dodano: 2013-01-27
Pobyt od: 2012-12-07 do 2012-12-14
 

Ośrodek jest przepiękny, zdjęcia w pełni oddają urok tego miejsca. Rewelacyjne miejsce dla osób ceniących komfort. Cena jest niska i korzystna w stosunku do jakości oferowanych usług.


 
 

Joanna z Rodziną
Dodano: 2013-01-26
Pobyt od: 2012-08-06 do 2012-08-12
 
 
    

cudowne miejsce na rodzinny wypoczynek. polecam wszystkim, którzy cenia sobie komfort. wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi :) luksusowe apartamenty, piękna okolica i cudowni Gospodarze :)


 
 

Karina
Dodano: 2013-01-25
Pobyt od: 2012-10-01 do 2012-10-07
 
 
    

Bardzo gorąco polecam!!! Świetne miejsce zarówno na wypad weekendowy jak i dłuższy urlop :)POKOJE NAD MŁYNEM to miejsce przyjazne rodzinom z dziećmi, latem raj dla maluchów, plac zabaw, piaskownica; zimą raj dla narciarzy. Bardzo dziękujemy za...


 
 

Anna
Dodano: 2013-01-25
Pobyt od: 2012-07-28 do 2012-07-29
 
 
    

Serdecznie polecam. Wspaniała obsługa i wyposażenie, gospodarze z sercem na dłoni, pomocni i uczynni. Jeszcze tu wrócę!!!


Opinie 1-10 z 20

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie